1 Oktober Grillmaster BBQ evenement

We nodigen je uit voor dit gratis evenement waarin we je op een leuke en lekkere manier een update geven over de nieuwste ontwikkelingen op gebied van toekomstbestendige data protectie. Het BBQ Experience centrum in Roosendaal heeft meer dan 14 jaar ervaring met outdoor cooking. De medewerkers hebben gewerkt in de horeca sector en zijn vaak voormalig Chef en is een gecertificeerd Big Green Egg workshop centrum. Tijdens dit evenement bieden zij u:hoogwaardige ingrediënten, BBQs en voorzieningen, begeleiding door professionele chefs, heerlijke wijn, bier of soft-drinks en een 4-gangen BBQ diner

vrijdag 1 oktober van 11 tot 16 uur
Oude Wenneker Jenever Distileerderij
Badhuisstraat 18
4703 BH Roosendaal.

Het evenement wordt gesponsord door OSP, Rubrik en Cloudian

Wat verstaan wij onder toekomstbestendige Data Protectie?

Eén centraal platform voor het beheren en beschermen van gegevens in de cloud, de edge en on-premise. Met Rubrik software is het mogelijk om back-up en recovery-procedures te vereenvoudigen, cloud-adoptie te versnellen en automatisering op grote schaal mogelijk te maken. Klanten geven aan dat ze tot 90% minder tijd kwijt zijn aan het beheer van de omgeving en tot 70% minder ruimte in het datacenter. Daarnaast neemt het implementatietraject vaak slechts dagen in plaats van weken in beslag.

Cloudian brengt met Hyperstore een private of hybride object storage oplossing die opslag en beheer van grote datasets voor bedrijven en organisaties vereenvoudigt. Het platform is leverbaar via appliances voor datacenters of een software-oplossing die zowel on-premise als in cloudomgevingen kan draaien. Een S3 API maakt het mogelijk de data naar alle grote public cloud-platformen (AWS, Azure, GCP) te ontsluiten. Zo kunnen schaalbaarheid en redundantie nog verder worden uitgebreid.

Klik op VIA-OSP als u meer wilt weten over onze oplossingen

oplossingen cloud data management

Easytocloud