// we are hiring

Vacature

Over OSP Vacature Business Developer Cloud data Management OSP
// Business Developer (junior-medior)

Jouw rol

Je gaat stap-voor-stap een duurzame business opbouwen in het groeiende marktsegment van Cloud Data Management oplossingen. Daarbij werk je nauw samen aan leads met onze technisch specialisten en leveranciers. Je bent niet bang om het voortouw te nemen en je bouwt aan een sterke relatie met je team en de klant. Je denkt mee over (nieuwe) proposities, marktbewerking en promotie. 

Ben je tech-savvy en commercieel?

Wat verwachten we van jou
Wat mag je van ons verwachten
// wat is er mogelijk bij OSP

Doorgroeien

We zijn technische specialisten in producten van Rubrik, Veritas en Cloudian. Deze oplossingen zijn momenteel zeer hot vanwege de opkomst en dreiging van ransomware. We gaan je opleiden en begeleiden om inhoudelijke gesprekken te voeren met onze (potentiële) klanten. Als business developer heb je daarbij veel aandacht voor de business problemen van de klanten en zal je in staat zijn deze te vertalen naar oplossingen. Je begeleidt de klant daarbij in de verantwoording van de investeringen. 

Onze klanten, waaronder banken, zorginstellingen en gemeentes, nemen beslissingen op basis van grote hoeveelheden data. Hun bedrijfsvoering wordt meer data-driven. Maar data staan al lang niet meer alleen lokaal. Private, public Cloud en on-prem oplossingen veroorzaken een gefragmenteerde en gedistribueerde data-spiegel, -silo’s en -verkeer. Daardoor ontstaan uitdagingen rond data control, protection, backup en (disaster) recovery. En er is er een groeiende druk door wet- en regelgeving. OSP helpt met oplossingen voor professioneel Cloud Data Management. 

// Waar kom je te werken

Sfeer

Je komt bij ons werken in een modern en gezellig kantoor met uitzicht over de rivier de Vecht. Je collega’s zijn (technisch) specialisten in hun vakgebied. De sfeer is informeel en gezellig en geeft ruimte aan het individu. Geen koffieautomaat, maar een goede espresso of cappuccino.  En ‘s middags eten we aan onze grote lunchtafel. Het kantoor ligt op 10 min. loopafstand van het station.

Geselecteerde kandidaten nodigen we uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Als Corona roet in het eten gooit, wordt het een Zoom meeting. Als er een match is regelen we een vervolggesprek met een van je toekomstige collega’s.

Claartje van Heusden

Contactpersoon
+31 20 49 50 222

    Solliciteer nu


    We laten je zsm weten wat de volgende stappen zijn.

    Bijlages (CV*)