// Efficiënter en goedkopere opslag

Hybrid Object Storage

// waarom Hybrid Object Storage

cloud integratie is de norm

Door de toename van intelligente dingen (IOT) zal data geen vaste plek meer hebben. Data is straks overal en nergens. Een deel zal in de cloud staan. 
AWS heeft met S3 (Simple Storage Service) een standaard gezet voor hardware onafhankelijke opslag . Deze service is een doorslaand succes en de Object Storage technologie heeft daarmee zijn weg gevonden naar hardware fabrikanten die een de S3 API gebruiken om de data op te slaan en te benaderen.
Waarom is Object Storage voor u interessant?

Uw data is ongestructureerd

Volgens IDC is 80% van de data binnen organisaties ongestructureerde data. En de hoeveelheid groeit met circa 70% per jaar.
Opslag, beveiliging en archivering is een grote uitdaging.

Ongeveer de helft van alle organisaties gebruikt hiervoor tape. Dit is een betrouwbare en goedkope oplossing. Het moderne alternatief voor tape is (hybrid-)object-storage.  Door data te archiveren als ‘objecten’ en ze te voorzien van metadata, zorgt het voor oneindige schaalbaarheid, real-time zoekmogelijkheden, snel terughalen van bestanden en lage beheerskosten. 

Hoeveel van uw data is ongestructureerd volgens IDC?

80%
// wanneer kiest u voor Hybrid Object Storage

Use Cases

Object Storage biedt in veel gevallen een efficient alternatief voor dure storage oplossingen: bijvoorbeeld aanvullend op hyper-converged backup appliances, Storage-as-a-Service, Media and Entertainment files, NAS File tiering, File synch and share, Big Data/Machine Data opslag of S3 compatibel opslag voor VMWare.

// welke oplossingen biedt OSP

Cloudian Hyperstore

Een (hybride) object-storage-oplossing die leverbaar is als (hyper-converged) appliance of als software die in uw datacenter of uw private cloud draait. Met de native S3-API kan uw data in public cloud-opslag gekoppeld worden. Zo wordt schaalbaarheid en redundantie verder uitgebreid. HyperStore is een perfect opslagmedium voor uw back-up kopieën (bijv. Rubrik of Veritas). Maar het is ook geschikt voor grote archieven.
De oplossing biedt functies voor bescherming tegen ransomware (Object Lock) en slimme beheertools. Met  (HyperIQ) voegt u real-time bewaking van de infra en analyse van gebruikers-gedrag toe om bijv. te voldoen aan privacy-eisen (GDPR, AVG).

Simpel Private Cloud
Zet een lokale storage-as-a-service dienst op voor verschillende bedrijfsonderdelen of applicaties met gescheiden data-omgevingen en quality-of-service.

Persistent Storage voor containers

Container applications vragen flexibele cloud-native-storage. Traditionele opslag loopt vaak vast op dynamische provisioning, beheer en schaalbaarheid, terwijl specifiek gebouwde container-storage oplossingen uitdagingen heeft met security en duurzaamheid.
Hyperstore on-prem S3-storage for Red Hat OpenShift levert een kant-en-klare en onbeperkt schaalbare oplossing vanuit uw eigen datacenter.

Is (hybrid-)Object-Storage interessant is voor uw organisatie?

    Mail ons

    Uw email-adres wordt niet gepubliceerd/gedeeld.

    // meer weten

    Plan een afspraak in met onze specialisten

    Onze technisch specialisten vertellen u graag alles over de mogelijkheden die hybrid Object Storage biedt. Maak een afspraak door het contactformulier in te vullen of bel naar +31 (0)20 4950 222.