Seminar: Denk als een hacker

Data Security Talks
Wouter Jansen Consultant bij OSP

Bij de IT-helpdesk van de universiteit verschijnt een man met een opengeklapte laptop. “Hij doet raar”, zegt de man en hij draait het scherm naar de helpdeskmedewerker. “Toen ik vanochtend opstartte kreeg ik ineens dit te zien”. Het scherm is zwart en gevuld met witte letters: “Files encrypted”, “Pay now” en “Terminating this application or disconnecting from the network will result in the LOSS OF ALL DATA.

Waarom is dit een seminar dat OSP aanbeveelt

Chris van ’t Hof beschrijft de wereld van hackers en beveiligingsspecialisten van binnenuit. In 2019 richtte hij samen met tientallen hackers het Dutch Institute for Vulnerability Disclosure (DIVD) op, dat momenteel werkt aan een veiliger internet door kwetsbaarheden op te sporen en te melden aan degenen die ze kunnen verhelpen.

Doe mee aan onze Data Security Talks – Benelux-editie voor een gesprek met Chris van ’t Hof.
Luister naar de gesprekken die Chris heeft gevoerd met hackers, systeemeigenaren, IT-specialisten, managers, journalisten, politici en advocaten die een sleutelrol hebben gespeeld in een aantal prominente onthullingen.We hopen u te zien op 30 november voor gesprekken met Chris, Palo Alto Networks, Microsoft en meer marktleiders en hackers over de opkomende trends in ransomware en databeveiliging.

Wanneer?

  Dinsdag 30 november       9:30 uur CET / Virtueel evenement 

REGISTREER NU

Wie is OSP

OSP is Rubrik Certified Reseller, Elite Partner en Professional Services Partner

Drie generaties IT-specialisten met een passie voor techniek en de overtuiging dat data zo belangrijk is als zuurstof. We optimaliseren data-infrastucturen en leveren oplossingen voor Cloud Data management, Software Defined Storage en Hybrid Object Storage. 

Implementatie | Migratie | Integratie | Support | Training | Detachering |

Neem contact op voor backup-oplossingen voor uw organisatie

oplossingen cloud data management

Easytocloud