Loopt uw NAS file storage vol?

// Storage loopt sneller vol dan verwacht

Herkent u dit?

U beheert meer dan 300 TB aan data en het aantal TB’s ongestructureerde data groeit met 20% – 30% per jaar. Uw budget staat onder druk door oplopende kosten van opslag en beheer, beveiliging en backup van data. Storage verplaatsen naar de cloud of edge heeft uw probleem niet opgelost. 

 

// wat is de oplossing?

Splits cold en hot data

Opslag-capaciteit uitbreiden is geen structurele oplossing als cold data dure capaciteit opslokt en de kosten van backup en beveiliging verhoogt. En als u uw cold data (automatisch) kunt afsplitsen van hot data creëert is uw bestaande capaciteit misschien wel toereikend. Maar analyse van data is arbeidsintensief en vaak een momentopname. Daarnaast is de inspanning om data te migreren groot. Dat zou geautomatiseerd moeten worden. Maar werkt dat ook voor u?

// doe de test

Quick Scan

In twee dagen tijd analyseert een ervaren OSP consultant uw data met geavanceerde software van Komprise. De analyse software berekent besparingen van verschillende opslag-scenario’s. Bijv. stel dat data die 5 jaar niet meer zijn gebruikt verplaatst worden.  De adviseur OSP beoordeeld de uitkomsten en schrijft een aanbeveling (Proof Of Value).

Voor deze analyse vragen we toegang tot een representatieve subset van uw data (10%). Komprise Agent software haalt de metadata op en vult uw dashboard. Uw data is volledig veilig en wordt niet gekopieerd, verplaatst of gemuteerd.

De kosten van de analyse en het advies zijn slechts 1.500 euro.
En als we geen besparing kunnen vinden, is de analyse zelfs geheel gratis. 

Komprise Intelligent Data Management and analytics
// klaar voor de volgende stap?

Boek uw analyse of demo

Geef hieronder aan hoe we je kunnen bereiken voor het plannen van een afspraak. Wil je eerst een online demo van de Komprise software, geef dit dan aan in het bericht. Voor vragen of meer info kan je bellen naar +31 (0)20 4950 222

  Mail ons

  Uw email-adres wordt niet gepubliceerd/gedeeld.

  // Meer weten over Komprise analyse software?

  download

  Komprise Intelligent Data Management and analytics

  White Paper Komprise Intelligent Data  mgt

  Komprise Survey State of Unstructured data

  State of Unstructured data Mgt report