// automatiseer Integrale Digitale weerbaarheid

Veritas
Resilience Platform

// waarom automatiseren

betrouwbaarheid en kosten

Uitdagingen kunnen komen uit verschillende hoeken; rampen, menselijke fouten, virus- of gijzelsoftware. Oplossingen implementeren op onderdelen staat gelijk aan hopen op dat het goed gaat. En zonder automatisering wordt digitale weerbaarheid een duur en tijdrovend proces.

Een integrale aanpak en geïntegreerde oplossingen is het devies

Samenhang tussen oplossingen

Veritas Resilience Platform

We verhogen uw digitale weerbaarheid door de samenhang te vergroten tussen de beschikbaarheid van uw business applicaties en data, beschikbare herstelkopieën en robuuste herstelprocessen bij uitval van de onderliggende infrastructuur.
Het Veritas Resilience Platform realiseert een optimale samenhang door integratie met aanvullende producten, zoals Infoscale, Data Insights en Netbackup.

InfoScale
Door ontkoppeling van Storage hardware en Software creëert u nieuwe opties om de continuïteit van uw bedrijfsprocessen te vergroten. Ongeacht of deze draaien op fysieke of virtuele platformen, in uw eigen omgeving of in een private of public Cloud.

NetBackup
Een gecentraliseerd en volledig geautomatiseerd platform voor het maken van back-up-herstelkopieën en efficiënt herstellen van verloren of beschadigde data. Inclusief de mogelijkheid om herstelkopieën automatisch te dupliceren tussen fysiek gescheiden locaties (Automatic Image Replication).

Resilience Platform
Wordt ingericht als de centrale verkeerstoren rond beschikbaarheid, service-level, bescherming en inzicht in uw data en onderliggende infrastructuur.

Direct iemand spreken

+31 (0)20 4950 222

// digitale weerbaarheid

Succesfactoren

Samenhang en integratie van oplossingen zijn belangrijk in het algemeen, maar worden met name belangrijk op de onderstaande onderdelen. Deze vormen de kritische succesfactoren in uw digitale weerbaarheid.

Kunnen herstellen met vertrouwen

Hoe goed de oplossingen ook zijn op papier, volledig vertrouwen in het kunnen herstellen van uw data wordt pas bereikt als u een herstelproces zelf heeft uitgevoerd in uw eigen omgeving. Via de DR Rehearsel-optie kunt een volledig herstelproces simuleren per applicatie of zelfs voor een volledige business service (SLA).

Afweer tegen datacorruptie en ransomware

Door al u back-up- en herstelprocessen onder te brengen in een centraal en geautomatiseerd platform krijgt en meer controle en betrouwbare resultaten. Voeg daaraantoe dat herstelkopieën niet meer gewijzigd kunnen worden (Immutable Backup) en u heeft uw afweersysteem sterker gemaakt.

Snelle detectie van problemen

Voorkomen van problemen en verminderen van de impact van ransomware wordt voor een belangrijk deel bereikt via snelle detectie en vervolgactie. Data Insight bewaakt uw data 24/7 en geeft direct melding als afwijkend gedrag wordt gesignaleerd in uw data. Denk aan ongewone, onverklaarbare lees-, schrijf-, creëer- of verwijderactiviteit in uw data. U weet sneller dat er iets fout gaat en waar het fout gaat. U krijgt daarnaast opties aangereikt voor snelle tegenmaatregelen; lockdown van het schuldige account, herstel vanaf bepaalde herstelpunten, een volledig systeemherstel of een herstelsimulatieprocedure zonder impact op productie.

Voldoende herstelpunten creëren (Continuous Protection)

Hoe kleiner het gat tussen het moment van datacorruptie, -besmetting of -gijzeling, hoe kleiner de verstoring van uw bedrijfsproces en hoe lager de kosten van herstel. Door de toevoeging van Continuous Data Protection creëert u volledig automatisch continue herstelpunten, waardoor u de data kunt herstellen tot vlak voor het punt waarop het misging (RPO).

Platform overstijgende weerbaarheid (Hybrid Cloud of Multi-Cloud)

Weerbaarheid mag niet resulteren in verlies van flexibiliteit. U wilt uw applicaties en data kunnen draaien op de infrastructuur die daar het best geschikt voor is. En hoewel Cloud-services vaak gekozen worden vanwege aantrekkelijke service-levels, zijn Cloud-services niet applicatie-bewust en beschermen ze u niet tegen downtime en dataverlies.

Zo min mogelijk handwerk (Automation)

Niet alleen om repeterend werk efficiënter uit te voeren, maar vooral ook omdat u in geval van nood moet kunnen terugvallen op doordachte policies, stappenplannen en hersteldata. Automatiseer bijvoorbeeld uw Resilience Plan om een Business service te stoppen en te herstarten. Of ga voor een volledige uitwijkprocedure.

 

// wilt u meer weten

Contact ons

Is digitale weerbaarheid een actueel vraagstuk? Wilt u meer informatie over wat Veritas Resilience Platform, NetBackup Dat Insight en InfoScale voor uw organisatie kunnen betekenen; bel naar +31 (0)20 4950 222 of vul het contactformulier in

    Mail ons

    Uw email-adres wordt niet gepubliceerd/gedeeld.