OSP Cloud Data Management
// OSP oplossingen

Qumulo Scale-out File/NAS

Hoe werkt het?
Met Qumulo's gedistribueerde bestandssysteem kunt u uw gegevens in elke omgeving beheren: op locatie, in de cloud en edge. Lokaal kan Qumulo worden geïnstalleerd op Qumulo hardware nodes, maar ook op industriestandaard hardware.
De software wordt volledig ondersteund op Google Cloud Platform (GCP) en Amazon Web Services (AWS). Daarmee kunt u Hybride storage-modellen realiseren met streaming performance en onbeperkte schaalbaarheid vanuit één gebruiksinterface en single namespace.
wat is het?
Qumulo levert bestandsopslag voor veeleisende omgevingen. Het bestandssysteem is ontworpen om tot miljarden kleine en grote bestanden op te slaan en veeleisende workloads te ondersteunen. Vooral sectoren zoals media en entertainment, research computing, gezondheidszorg, telecom, hoger onderwijs, overheidssectoren vinden toepasbare use-cases.

Voordelen?
Het platform is eenvoudig te beheren en optimaliseert uw opslag Qumulo biedt ingebouwde analyses om de prestaties, de capaciteit en het gebruik van de volledige omgeving van de bestandsopslag te controleren. Opslagmiddelen worden optimaal benut, waardoor de efficiëntie wordt gemaximaliseerd en er op infrastructuurkosten wordt bespaard, zowel on-premise als in de cloud. Organisaties kunnen inzicht en controle krijgen om prestatie- of capaciteitsproblemen proactief te managen en om beter geïnformeerde beslissingen te nemen voor het plannen van toekomstige groei.
Op zoek naar een Qumulo oplossing?
bel of email ons voor meer informatie

• Qumulo Core • Server Q • Cloud migration/Cloud Q • Recovery as a service/Recover Q • remote Video Editing/Studio Q •
// verder inlezen in de materie?

download een paper

Data Sheet Qumulo file based data

Datasheet Qumulo File Based data

Qumulo C series Storage Platform

Datasheet Qumulo C-Series

eBook Qumulo Cloud

Whitepaper Qumulo Cloud

// klaar voor de volgende stap

Contact

Wil je een gesprek met een van onze specialisten over data beveiliging, beheer en opslag; bel naar +31 (0)20 4950 222
of vul het contactformulier in

    Mail ons

    Uw email-adres wordt niet gepubliceerd/gedeeld.