OSP Cloud Data Management
// OSP oplossingen

Rubrik Cloud Data Management platform

Maak met Rubrik eenvoudig een back-up
Rubrik is één centraal platform voor datamanagement waarbinnen u uw gegevens beheert én beschermt in de cloud, de edge en on-premise. Deze software maakt het voor u mogelijk om een back-up en recovery-procedures te vereenvoudigen. Daarnaast versnelt Rubrik cloud-adoptie en automatiseert dit platform deze optie op grote schaal.

Waarom Rubrik een goed platform is volgens onze klanten
Klanten van OSP, geven aan dat zij tot 90% minder tijd kwijt zijn aan het beheer van de IT-omgeving. Daarnaast nemen de bestanden op deze manier 70% minder ruimte in het datacenter in. Ook neemt uw implementatietraject vaak slechts dagen in plaats van weken in beslag. Als u het beheer van de oplossing uit handen geeft aan OSP, zorgen onze specialisten ervoor dat uw backup-upsoftware werkt, storingen worden opgelost en de technologie wordt onderhouden. Rubrik werkt samen met een aantal belangrijke tech-spelers, zoals NetApp en Pure Storage, waardoor de integratie van uw datamanagement in Nederland een stuk eenvoudiger en beter is.
Ervaar de voordelen van dit platform
Dit platform onderscheidt zich met name van zijn concurrenten, doordat het cloud-native is. Daarmee speelt Rubrik in de hybride of multi-cloud-omgeving veel gemakkelijker in op de huidige vraagstukken op het gebied van datamanagement en -bescherming.

Onze ervaren IT-adviseurs bekijken samen met u hoe u het beste uw bestaande backup-oplossingen overzet naar Rubrik en hoe u op een goede manier een back-up opslaat.
Hoe werkt Rubrik en hoe maakt u een back-up?
Vanuit het centrale platform van Rubrik herstelt, beheert én beveiligt u het data ongeacht waar uw data zich bevinden; in uw locatie, in uw datacenter, in een cloud-datacenter zoals AWS, Azuer of Google Cloud en in saas-applicaties zoals Microsoft O365. Rubrik is een schaalbare hyperconverged dataprotectie-oplossing met intelligente software, die de complexiteit van uw bestaande ‘legacy’ dataprotectie-omgeving tot wel 70% vermindert.

Datamanagement met behulp van Rubrik
Rubrik kijkt op een policy-gedreven manier naar uw data. Vanuit een Service Level Agreement stelt dit platform vast welke back-ups het moet maken van uw server, databases, filesystemen en applicaties én wat de gewenste retentie is van de gekopieerde data. Daarnaast geeft het platform aan of de back-up-data gearchiveerd wordt naar een public- en/of private-cloud.
Op zoek naar een Rubrik-oplossing voor een specifiek probleem?
Rubrik biedt een aantal specifieke oplossingen voor bepaalde technologie of workloads, voor ransomware detectie en herstel, voor automatische classificatie van uw data en meer. Neemt u contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar +31 (0)20 4950 222 of door ons contactformulier in te vullen.

• Backup & Recovery • Ransomware Recovery • Database Backup • VM Backup • VMware Data Management • NAS • Windows & UNIX Protection • Cloud Archival • Cloud-Native Backup & Recovery • Cloud Solutions • Continuous Data Protection • GDPR • Remote & Branch Office • Replication & DR • Compliance & Risk Mitigation
// verder inlezen in de materie?

download een paper

Rubrik Definitie Guide to Zero Trust Data Management

whitepaper zerio trust data security

Whitepaper Rubrik Best Practise voor herstel na een ransomware attack

whitepaper Best Practices to prepare and recover

Whitepaper Framework for a comprehensive Ransomware recovery plan

whitepaper framework recovery plan

// klaar voor de volgende stap

Contact

Wil je een gesprek met een van onze specialisten over data beveiliging, beheer en opslag; bel naar +31 (0)20 4950 222
of vul het contactformulier in

    Mail ons

    Uw email-adres wordt niet gepubliceerd/gedeeld.