// klant case

Antonius Zorggroep
Vervanging Backup platform

Antonius Zorggroep Referentie case
"We wisten welke backup technologie onze problemen kon oplossen. OSP begreep onze uitdagingen en hielp ons de juiste keuzes te maken bij ontwerp en implementatie."
4.9/5
De uitdaging

De oude backup-oplossing was aan het einde van zijn technische en economische levensduur. De oplossing was complex in gebruik en beheer (troubleshooting +6 uur/week). En door recente ransomware aanvallen bij andere zorginstellingen waren de eisen aan een nieuwe backup naar boven bijgesteld. We hadden ons verdiept in nieuwe, veilige en efficiëntere oplossingen, maar hoe maak je de juiste keuze en verantwoord je deze naar het management team?

De oplossing

We hebben gekozen voor het Cloud Data Management Platform van Rubrik.
OSP heeft ons geholpen met het ontwerp, implementatie en migratie van het oude platform.
De nieuwe oplossing bestaat uit 2 bricks, hyper-converged appliances van Rubrik, die zijn gekoppeld aan nieuwe Cloudian object store op een tweede locatie.
Mbv een Cloud-out optie is een uitwijk-faciliteit gerealiseerd.

Het resultaat

Het gebruik en beheer van de nieuwe oplossing is nu veel efficiënter. Troubleshooting is teruggebracht naar 30 min/week. En onze digitale weerbaarheid is sterk verbeterd door de immutable backup, maar ook omdat archieven die voorheen 1 per jaar veiliggesteld werden nu elke dag meelopen. Door de hoge actualiteit en betrouwbaarheid van de backup-kopieën kunnen we deze data nu ook geautomatiseerd inlezen in onze Datawarehouse. Een proces dat voorheen een weekend duurde is nu klaar binnen een paar uur.

Logo Antonius Zorggroep
Categorie:
backup