Wat is Immutable Backup?

Ransomware Cybercriminelen richten zich opzettelijk op backups
Het “gezicht” van de anonymous hacker.

Rubrik heeft 150+ IT leaders (EU) gevraagd wat er nodig is om een immutable backup te maken. Bekijk de resultaten in dit interactieve rapport (10 min leestijd). 

Het bewustzijn van de dreiging van ransomware groeit. Aanvallers richten zich op back-ups om de kans te vergroten dat losgeld wordt betaald. En deze tactiek werkt. Om het bereik van cybercriminelen binnen uw organisatie te beperken, is het van cruciaal belang om een goede beveiliging te hebben en inclusief een een immutable back-up.

Dit rapport, onderbouwd door onderzoeksresultaten, verduidelijkt wat een immutable backup is, volgens 150 Britse en EU IT-leiders uit verschillende sectoren, waaronder onderwijs, technologie, financiƫn en de publieke sector.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken?
Hoe maakt u uw backup data ransomware-proof? Zijn deze functies in uw bestaande backup oplossingen te vinden?

Neem contact op voor backup-oplossingen voor uw organisatie

oplossingen cloud data management

Easytocloud