Meld je hier aan!


1 juni is weer de OSP data-markt.

Heeft data protectie en efficiënte opslag voor jou een hoge prioriteit ? Meld je dan direct aan.
We willen we je in een inspirerende omgeving innovatieve oplossingen presenteren voor data/storage infrastructuren. Gastsprekers van markt-leidende leveranciers geven pitches over data-management cases die zij hebben opgelost. Tijdens de data-markt kan je met de sprekers van gedachten wisselen over jouw specifieke uitdagingen.

// Sprekers

Rubrik, Michael Fokke – Manager Sales Engineering
Cloudian, Vincent van der Linden – Director Sales Benelux
Komprise, Martin Gibbons – Channel Director EMEA
Qumulo, Rocky Makinje – Senior Sales Engineer
Spectro Cloud, Jeroen Overmaat – Managing Director EMEA
OSP, Marcel Hoek – Senior technical Engineer/Consultant 

// Programma

Met als kapstok de data-gedreven organisatie, gaan de sprekers in op een specifiek vraagstuk en presenteren mogelijke oplossingen. De dagvoorzitter is Martin Hartman, Dir. Strategie en Innovatie 

13:00 Lunch en registratie
14:00 Sprekers
17:30 Data- en foodmarkt

// Locatie

Het Mspace gebouw, Prof. W.H. Keesomlaan 12, 1183 DJ Amstelveen

Aan het evenement zijn geen kosten verbonden.
Heeft u vragen, neem dan contact op met uw accountmanager of bel 020- 4950 222

  Ik meld me aan voor de Data-markt 2022

  Ik vind het okay om berichten van OSP over evenementen te ontvangen

  Heeft data protectie en efficiënte opslag een hoge prioriteit voor jou?

  Dan willen we je in een inspirerende omgeving innovatieve oplossingen presenteren voor data/storage infrastructuren. Gastsprekers van markt-leidende leveranciers geven pitches over data-management cases die zij hebben opgelost. Tijdens de data-markt kan je met de sprekers van gedachten wisselen over jouw specifieke uitdagingen.

  Data in de zorg. Welke kansen?

  E-Zorg, Zorg-op-Afstand, en slimme sensoren vereisen een effectieve data-infrastructuur. De bewaarplicht op data vraagt een veilige en efficiënte opslag. OSP en leveranciers staan deze dag voor je klaar om dieper in te gaan uw specifieke uitdagingen.

  Data bij Gemeentes. Welke kansen?
  Het werken met data in het sociaal domein is van groot belang zegt 75% van de beleidsmedewerkers. Het effectief ontsluiten en koppelen van gegevens, het bewaken van privacy en voldoen aan bewaarplicht vraagt een veilige en efficiënte opslag. OSP en leveranciers staan deze dag voor u klaar om dieper in te gaan uw specifieke uitdagingen

  Data-groei. Kans of bedreiging?
  Onderzoek van Splunk leert dat de meeste bedrijven weten dat data hen toegevoegde waarde brengt. Toch vreest een groot gedeelte dat de data sneller groeit dan de infrastructuur aankan en hierdoor zakelijk gaan achterlopen. Als belangrijkste uitdagingen zien Nederlandse bedrijven de integratie van data uit verschillende bronnen en de introductie van nieuwe technologie om data te analyseren. Een grote meerderheid geeft aan zich wel hierop voor te bereiden.

  Ransomware.
  Hoe hou je grip op de risico’s van ransomware en voorkom je langdurige uitval van de business processen?
  Hoe kan je je digitale weerbaarheid verhogen?

  K8s en Automation.
  De ontwikkeling van cloud native applicaties en micro-services krijgt tractie. Hoe kan operations zorgen voor een stabiele en betrouwbare omgeving?

  Easytocloud