Cloud data transfer 25x sneller

// Transfer grote hoeveelheden data naar de cloud

Uitdaging?

Migratie van data naar de cloud kan soms weken of maanden duren en vraag veel handmatige inspanning. Veel voorkomende uitdagingen zijn de overhead van grote hoeveelheden kleine bestanden, Server Message Block transmissie protocols vooroorzaken veel traffic over uw netwerk, verhoogde latency op uw Wide area netwerk en schaarse netwerk bandbreedte

White Paper Komprise Hypertransfer

// meer weten?

Bel of mail OSP

Geef hieronder aan hoe we je kunnen bereiken voor het plannen van een afspraak. Wil je eerst een online demo van de Komprise software, geef dit dan aan in het bericht. Voor vragen of meer info kan je bellen naar +31 (0)20 4950 222

    Mail ons

    Uw email-adres wordt niet gepubliceerd/gedeeld.