Meld je hier aan!


// 21 juni is weer de OSP data-markt.

Voor deze midzomer editie van de OSP data-markt hebben we het thema ‘Ransomware Resilience’ gekozen. Van alle presentaties mag je zodoende verwachten dat ze bijdragen aan je vermogen om weerstand te bieden tegen Ransomware danwel je kennis om van een Ransomware aanval te herstellen. Hopelijk inspireren de presentaties ook tot geanimeerde onderlinge gesprekken en kom je in de gelegenheid om je eigen Ransomware Resilience ‘score’ te vergelijken met je peers.

// Ransomware Resilience

The ability to anticipate, withstand, recover from, and adapt to adverse conditions, stresses, attacks, or compromises on systems that use or are enabled by cyber resources.

// Presentaties

De werkwoorden uit bovenstaande definitie komen allemaal aan bod in de diverse presentaties door onder meer leveranciers (Rubrik, Tenable, Trend Micro, Prolion), gastsprekers (Ransomware en AI) en OSP’ers.

// Programma

13:00 Lunch en registratie
14:00 Presentaties
17:30 Data- en foodmarkt

// Locatie

Het Mspace gebouw, Prof. W.H. Keesomlaan 12, 1183 DJ Amstelveen

    Ik meld me aan voor de Data-markt 2023 op 21 juni

    Ik vind het okay om berichten van OSP over evenementen te ontvangen

    Easytocloud