Rubrik User Group launch (virtual event)

Rubrik users unite! OSP faciliteert graag de oprichting van een Rubrik gebruikersgroep en daarom hebben we op woensdag 20 september een launch event gepland. Ben je Rubrik gebruiker of overweeg je dat te worden dan mag je dit event niet missen! Ook als je gewoon geïnteresseerd bent in Rubrik en er meer over wilt weten ben je van harte welkom. Dit staat op de agenda:

16:00-18:00 Presentaties:

  • Versie 9.0 new features / user experiences
  • NAS-Cloud Direct
  • Laminar

// User Group

We faciliteren de user group launch met plezier, maar hebben actieve gebruikers nodig om te zorgen dat er een bruisende community ontstaat, met content en events voor en door gebruikers die aansluiten bij de wensen van de leden. Tussen de bedrijven door zullen we inventariseren wie graag een actieve rol wil spelen om daar gestalte aan te geven. Ben je verhinderd om aanwezig te zijn, maar wil je wel graag betrokken blijven, laat dat dan ook weten middels onderstaand formulier.

Wanneer: woensdag 20 september 2023

Waar: De link voor het event wordt via een agenda invite gedeeld

Laat je via onderstaand formulier even weten dat we op je aanwezigheid kunnen rekenen?

    Deelnemen

    Ik vind het okay om berichten van OSP over evenementen te ontvangen

    Easytocloud