// we are hiring

Vacature

Over OSP Vacature Software Engineer
// Engineer Software Defined Instructures (junior-medior)

Jouw rol

Je helpt bij integratie van systemen en de producten van OSP: installatie, configuratie, test, beheer en support van API’s, scripts, inrichting van (cloud) Services. Je ontwikkelt je ervaring met DEVOPS-processen en automation (builds, CI/CD, Containers, Test en Deployment). En werk je mee aan het beheer en optimalisatie van onze Managed Services. Je wordt betrokken bij nazorg of support en bouwt een band op met onze klanten.

Heb je enige ervaring en kan je een steile leercurve aan?

Wat verwachten we van jou
Wat mag je van ons verwachten
// wat is er mogelijk bij OSP

Doorgroeien tot Consultant/Solution Architect

Onze klanten, waaronder banken, zorginstellingen en gemeentes, nemen beslissingen op basis van grote hoeveelheden data. Hun bedrijfsvoering wordt meer data-driven. Maar data staan al lang niet meer alleen lokaal. Private, public Cloud en on-prem oplossingen veroorzaken een gefragmenteerde en gedistribueerde data-spiegel, -silo’s en -verkeer. Daardoor ontstaan uitdagingen rond data control, protection, backup en (disaster) recovery. En er is er een groeiende druk door wet- en regelgeving. OSP helpt met oplossingen voor professioneel Cloud Data Management. We zijn technische specialisten in producten van Rubrik, Veritas en Cloudian

// Waar kom je te werken

Sfeer

Je komt bij ons werken in een modern en gezellig kantoor met uitzicht over de rivier de Vecht. Je collega’s zijn (technisch) specialisten in hun vakgebied. De sfeer is informeel en gezellig en geeft ruimte aan het individu. Geen koffieautomaat, maar een goede espresso of cappuccino.  En ‘s middags eten we aan onze grote lunchtafel. Het kantoor ligt op 10 min. loopafstand van het station.

Geselecteerde kandidaten nodigen we uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Als Corona roet in het eten gooit, wordt het een Zoom meeting. Als er een match is regelen we een vervolggesprek met een van je toekomstige collega’s.

Claartje van Heusden

Contactpersoon
+31 20 49 50 222

    Solliciteer nu


    We laten je zsm weten wat de volgende stappen zijn.

    Bijlages (CV*)